Κλείστε φθηνές πτήσεις Wizz Air UK

Βαθμολογία Αερογραμμής
Γιατί να κάνετε κράτηση με την eDreams
Έξυπνοι συνδυασμοί πτήσεων
Ασφαλείς κρατήσεις πτήσεων
Εξυπηρέτηση πελατών όλες τις ημέρες και ώρες

Φθηνές Πτήσεις με Wizz Air UK

Λονδίνο
Αθήνα
Λάρνακα
Λονδίνο → Αθήνα
71€
Απευθείας
Λονδίνο → Λάρνακα
87€
Απευθείας
Αθήνα → Λονδίνο
68€
Απευθείας
Λάρνακα → Λονδίνο
78€
Απευθείας

Οι τιμές που εμφανίζονται προορίζονται μόνο για δική σας αναφορά. Αντικατοπτρίζουν τις βέλτιστες τιμές που εντόπισαν εντός των τελευταίων 5 ημερών οι μηχανές αναζήτησης που διαθέτουμε. Αντιστοιχούν σε πτήσεις μόνο μετάβασης ή στο ήμισυ της τιμής πτήσεων μετ' επιστροφής για έναν ενήλικα στην τουριστική κατηγορία θέσης, με ημερομηνία αναχώρησης εντός 45 ημερών από την τρέχουσα ημερομηνία. Οι τιμές ενδέχεται να αντιστοιχούν σε πτήσεις σύνδεσης, δευτερεύοντα αεροδρόμια και μη συνήθη ωράρια.

* Η τιμή βασίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της eDreams για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις επόμενες 365 ημέρες με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία. Η τιμή αντιστοιχεί στο χαμηλότερο διαθέσιμο ναύλο ανα διαδρομή και επιβάτη που μπορεί να βρεθεί στο σύστημα μας

Κριτικές χρηστών σχετικά με τις πτήσεις της Wizz Air UK

Μέσος όρος βαθμολογίας3,2/5
Κριτικές:13

Με ανάγκασαν να πληρώσω το τσεκ ιν ενώ μου έγραφε την προηγούμενη μέρα ότι θα πρέπει να γίνει στο αεροδρόμιο ,παρέλαβα σπασμένες βαλίτσες και γενικά ένιωσα ότι με κοροιδεψανε.

Russell jones
Μέσος όρος βαθμολογίας3,2/5
Κριτικές:4

Παρόλο που υπήρξε καθυστέρηση για περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά λόγω τεχνικού προβληματος, υπήρχε συνεχής ενημέρωση από το πλήρωμα και τελικά η πτήση έφτασε 5 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα άφιξης.

Δημήτρης Φ
Μέσος όρος βαθμολογίας3,0/5
Κριτικές:3

I visited London 27 times last ten years. The worst,unprofesional,dificult company was Wizz air. Never, never again...

Barnis

Δημοφιλείς προρισμοί της Wizz Air UK

Ο παρών διαδικτυακός τόπος δημιουργήθηκε απο την eDreams για πληροφόρηση και εμπορική εκμεταλλευση και δε συνδέεται με την αεροπορική εταιρεία

Top