Κάντε κράτηση εισιτηρίων Tarom από 253 € στην eDreams

Φθηνές τιμές για πτήσεις Tarom και άλλα δημοφιλή δρομολόγια

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε

IAS
08 Μαΐ - 12 Μαΐ
Αθήνα Ιάσι
€324
Τιμή ανά επιβάτη
CLJ
09 Μαΐ - 12 Μαΐ
Αθήνα Κλούι
€329
Τιμή ανά επιβάτη
ATH
03 Μαΐ - 11 Μαΐ
Ιάσι Αθήνα
€460
Τιμή ανά επιβάτη
SCV
10 Μαΐ - 17 Μαΐ
Αθήνα Suceava
€694
Τιμή ανά επιβάτη
ATH
04 Μαΐ - 10 Μαΐ
Κλούι Αθήνα
€313
Τιμή ανά επιβάτη
ATH
04 Μαΐ - 10 Μαΐ
Suceava Αθήνα
€316
Τιμή ανά επιβάτη

Tarom

Πετώντας με τη Tarom

Σκέφτεστε μια κουραστική μικρή διακοπές; Θέλετε να έχετε την καλύτερη τιμή για τις πτήσεις της Tarom στον προορισμό σας; Στη συνέχεια, αφήστε το eDreams να σας βοηθήσει! Πηγαίνουν τις ημέρες της περιήγησης στο διαδίκτυο για την καλύτερη προσφορά. Η ισχυρή και γρήγορη μηχανή αναζήτησης μας φιλτράρει μέσω χιλιάδων πτήσεων που προσφέρονται από πάνω από 440 αεροπορικές εταιρείες, ώστε να μην χρειάζεται να! Απλά εισάγετε τους προορισμούς που επιλέξατε και επιλέξτε τις φτηνές πτήσεις της Tarom με τη διαδρομή και το δρομολόγιο που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Εύκολος!

Εναλλακτικά, εάν είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες ή δεν έχετε αποφασίσει για το πού θα θέλατε να απομακρύνετε ακόμα, πάρτε ένα αποκορύφωμα στις προσφορές πτήσεων της Tarom διαθέσιμες στη σελίδα. Διαθέτουν τις πιο δημοφιλείς διαδρομές που προσφέρουν οι Tarom και άλλες κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες. Αφήστε τα eDreams να σας εμπνεύσουν!

Συνεχίστε λοιπόν! Δώστε τη μηχανή αναζήτησής μας και κάντε κράτηση για το επόμενο φτηνό ταξίδι σας στο eDreams. Ευχάριστη περιήγηση !!

Σχεδιάστε το ταξίδι σας