Κλείστε φθηνές πτήσεις Sky Express

Βαθμολογία Αερογραμμής
Γιατί να κάνετε κράτηση με την eDreams
Έξυπνοι συνδυασμοί πτήσεων
Ασφαλείς κρατήσεις πτήσεων
Εξυπηρέτηση πελατών όλες τις ημέρες και ώρες

Φθηνές Πτήσεις με Sky Express

Αθήνα
Αλεξανδρούπολη
Ηράκλειο
Χανιά
Kos
Αθήνα → Ηράκλειο
114€
Απευθείας
Αθήνα → Αλεξανδρούπολη
90€
Απευθείας
Αθήνα → Χανιά
91€
Απευθείας
Αθήνα → Μυτιλήνη
92€
Απευθείας
Αθήνα → Χίος
116€
Απευθείας
Αθήνα → Σαντορίνη
92€
Απευθείας
Αλεξανδρούπολη → Αθήνα
93€
Απευθείας
Ηράκλειο → Αθήνα
92€
Απευθείας
Ηράκλειο → Ρόδος
206€
Απευθείας
Χανιά → Αθήνα
100€
Απευθείας
Kos → Αθήνα
97€
Απευθείας

Οι τιμές που εμφανίζονται προορίζονται μόνο για δική σας αναφορά. Αντικατοπτρίζουν τις βέλτιστες τιμές που εντόπισαν εντός των τελευταίων 5 ημερών οι μηχανές αναζήτησης που διαθέτουμε. Αντιστοιχούν σε πτήσεις μόνο μετάβασης ή στο ήμισυ της τιμής πτήσεων μετ' επιστροφής για έναν ενήλικα στην τουριστική κατηγορία θέσης, με ημερομηνία αναχώρησης εντός 45 ημερών από την τρέχουσα ημερομηνία. Οι τιμές ενδέχεται να αντιστοιχούν σε πτήσεις σύνδεσης, δευτερεύοντα αεροδρόμια και μη συνήθη ωράρια.

* Η τιμή βασίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της eDreams για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις επόμενες 365 ημέρες με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία. Η τιμή αντιστοιχεί στο χαμηλότερο διαθέσιμο ναύλο ανα διαδρομή και επιβάτη που μπορεί να βρεθεί στο σύστημα μας

Κριτικές χρηστών σχετικά με τις πτήσεις της Sky Express

Μέσος όρος βαθμολογίας5,0/5
Κριτικές:1

Ήταν απαράδεκτο το γεγονός να μας χρεώσουν κατα άτομο 30,00€ για εκτύπωση του board pass επειδή δεν κάναμε ηλεκτρονικά chek in. Το γεγονός οτι κλέινει το ηλεκτρονικό check in 2,5 ΄ώρες πρίν την πτήση και δεν σε αφήνει να το κάνεις είναι καθαρή εξαπάτηση του καταναλωτή. Θεωρώ οτι εγώ και ο συνταξιδιώτης μου εξαπατηθήκαμε απο την εταιρεία σας.

ΓΙΩΡΓΟΣ
Μέσος όρος βαθμολογίας2,5/5
Κριτικές:2

Απαράδεκτοι, εφτασα στον προορισμό μου μια ώρα μετά λογο καθυστέρησης, τα αεροσκάφοι πάρα πολύ μικρά δε χοραγαν οι μικρές οι βαλίτσες διότι το αεροπλάνο είχε μικρές καμπίνες.Υποτίθεται είστε μια οικονομική εταιρεία και μόνο οικονομικες τιμές δεν υπάρχουν στα εισητηρια.Απαράδεκτοι και πάλι.

Λιτσα
Μέσος όρος βαθμολογίας5,0/5
Κριτικές:1

Μας περιποιήθηκαν αρκετά. Το παράπονο μου είναι ότι ενώ μας είπαν στα Χανιά ότι ακυρώθηκε η πτήση, γιατί δεν μπορούσε να προσγειωθεί το αεροσκάφος, μας είπαν ότι μας περίμενε ένα άλλο αεροπλάνο στο Ηράκλειο που δυστυχώς ήταν ψέμα. Θα ήθελα απλά να το ήξερα νωρίτερα. Επίσης το γεγονός ότι έβαλαν πτήση 11:30 και όχι νωρίτερα, ήταν πολύ επώδυνο, γιατί πολλοί επιβάτες άρχιζαν να παραπονιούνται και να φοβούνται ότι θα ακυρωνόταν και αυτή η πτήση.

Αμαλία

Ο παρών διαδικτυακός τόπος δημιουργήθηκε απο την eDreams για πληροφόρηση και εμπορική εκμεταλλευση και δε συνδέεται με την αεροπορική εταιρεία

Top