Κλείστε φθηνές πτήσεις προς Σαν Αντρές από 53€

Πτήσεις της τελευταίας στιγμής προς Σαν Αντρές

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε

Οι τιμές που εμφανίζονται παρακάτω ήταν διαθέσιμες εντός των τελευταίων 3 ημερών για την καθορισμένη περίοδο και δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως η τελική προσφερόμενη τιμή. Σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.
Αθήνα Σαν Αντρές
BEST
DEAL
Δευ, 17 Ιουν ATH - ADZ
Παρ, 21 Ιουν ADZ - ATH
-12 %
1641€ 1440€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Καρθαγένη Σαν Αντρές
BEST
DEAL
Δευ, 26 Αυγ CTG - ADZ
56€ 53€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Καρθαγένη Σαν Αντρές
BEST
DEAL
Σάβ, 22 Ιουν CTG - ADZ
Δευ, 24 Ιουν ADZ - CTG
139€ 127€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Αθήνα Σαν Αντρές
BEST
DEAL
Κυρ, 23 Ιουν ATH - ADZ
Πέμ, 27 Ιουν ADZ - ATH
1459€ 1414€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Αθήνα Σαν Αντρές
BEST
DEAL
Κυρ, 23 Ιουν ATH - ADZ
Πέμ, 27 Ιουν ADZ - ATH
1509€ 1462€
Τιμή Prime ανά επιβάτη

Πετάξτε προς Σαν Αντρές

Σαν Αντρές προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Για την ακρίβεια, η πόλη Σαν Αντρές είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για Κολομβία. Είτε αναζητάτε ένα ταξίδι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, είτε θέλετε να εξερευνήσετε μια νέα πόλη στην Αμερική, η πόλη Σαν Αντρές είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσετε μερικές ημέρες με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας.

Θέλετε να κλείσετε μια πτήση για Σαν Αντρές; Το ταξιδιωτικό μας πρακτορείο συγκρίνει τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρονται από περισσότερες από 660 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Ανακαλύψτε τώρα τις πτήσεις της eDreams.

Κλείστε μια φθηνή πτήση για Σαν Αντρές σε Κολομβία με την eDreams

Χάρη στο online ταξιδιωτικό πρακτορείο της eDreams, μπορείτε να επισκεφθείτε τον προορισμό των ονείρων σας και να ταξιδέψετε στην καλύτερη τιμή για Σαν Αντρές. Ανακαλύψτε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η πόλη Κολομβία και κλείστε τώρα αεροπορικά εισιτήρια για Σαν Αντρές.

Απλά επιλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για Σαν Αντρές. Η μηχανή αναζήτησής μας θα σας προτείνει δεκάδες προσφορές πτήσεων από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Η σύγκριση πτήσεων της eDreams θα σας προσφέρει από προεπιλογή την καλύτερη τιμή, για να διευκολύνει τη διαδικασία κράτησης. Επωφεληθείτε από τις προσφορές πτήσεων και βρείτε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας σε Σαν Αντρές!

Αν η τιμή του εισιτηρίου δεν είναι το μοναδικό σας κριτήριο, μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτηση και το φιλτράρισμα των πτήσεων σύμφωνα με τις επιθυμίες σας (εύρος τιμών, με ή χωρίς ενδιάμεση στάση, χαμηλό κόστος ή κανονική αεροπορική εταιρεία κ.λπ...). Είτε πρόκειται για εισιτήριο απλής μετάβασης είτε για ταξίδι μετ' επιστροφής, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Δεν θα απογοητευτείτε από τη διαμονή σας με την eDreams!

Σχεδιάστε το ταξίδι σας