Κλείστε φθηνές πτήσεις προς Βαγδάτη από 122€

Πτήσεις της τελευταίας στιγμής προς Βαγδάτη

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε

Οι τιμές που εμφανίζονται παρακάτω ήταν διαθέσιμες εντός των τελευταίων 3 ημερών για την καθορισμένη περίοδο και δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως η τελική προσφερόμενη τιμή. Σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.
Βάρνα Βαγδάτη
BEST
DEAL
Δευ, 24 Ιουν VAR - BGW
Παρ, 28 Ιουν BGW - VAR
-17 %
1202€ 1002€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Κωνσταντινούπολη Βαγδάτη
BEST
DEAL
Πέμ, 27 Ιουν SAW - BGW
126€ 122€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Αθήνα Βαγδάτη
BEST
DEAL
Τετ, 19 Ιουν ATH - BGW
Παρ, 21 Ιουν BGW - ATH
801€ 780€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Θεσσαλονίκη Βαγδάτη
BEST
DEAL
Σάβ, 22 Ιουν SKG - BGW
Τετ, 26 Ιουν BGW - SKG
1227€ 1154€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Λάρνακα Βαγδάτη
BEST
DEAL
Κυρ, 23 Ιουν LCA - BGW
Πέμ, 27 Ιουν BGW - LCA
1001€ 930€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Βάρνα Βαγδάτη
BEST
DEAL
Δευ, 24 Ιουν VAR - BGW
Παρ, 28 Ιουν BGW - VAR
1015€ 946€
Τιμή Prime ανά επιβάτη

Πετάξτε προς Βαγδάτη

Βαγδάτη προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Για την ακρίβεια, η πόλη Βαγδάτη είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για Ιράκ. Είτε αναζητάτε ένα ταξίδι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, είτε θέλετε να εξερευνήσετε μια νέα πόλη στην Ασία, η πόλη Βαγδάτη είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσετε μερικές ημέρες με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας.

Θέλετε να κλείσετε μια πτήση για Βαγδάτη; Το ταξιδιωτικό μας πρακτορείο συγκρίνει τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρονται από περισσότερες από 660 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Ανακαλύψτε τώρα τις πτήσεις της eDreams.

Κλείστε μια φθηνή πτήση για Βαγδάτη σε Ιράκ με την eDreams

Χάρη στο online ταξιδιωτικό πρακτορείο της eDreams, μπορείτε να επισκεφθείτε τον προορισμό των ονείρων σας και να ταξιδέψετε στην καλύτερη τιμή για Βαγδάτη. Ανακαλύψτε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η πόλη Ιράκ και κλείστε τώρα αεροπορικά εισιτήρια για Βαγδάτη.

Απλά επιλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για Βαγδάτη. Η μηχανή αναζήτησής μας θα σας προτείνει δεκάδες προσφορές πτήσεων από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Η σύγκριση πτήσεων της eDreams θα σας προσφέρει από προεπιλογή την καλύτερη τιμή, για να διευκολύνει τη διαδικασία κράτησης. Επωφεληθείτε από τις προσφορές πτήσεων και βρείτε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας σε Βαγδάτη!

Αν η τιμή του εισιτηρίου δεν είναι το μοναδικό σας κριτήριο, μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτηση και το φιλτράρισμα των πτήσεων σύμφωνα με τις επιθυμίες σας (εύρος τιμών, με ή χωρίς ενδιάμεση στάση, χαμηλό κόστος ή κανονική αεροπορική εταιρεία κ.λπ...). Είτε πρόκειται για εισιτήριο απλής μετάβασης είτε για ταξίδι μετ' επιστροφής, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Δεν θα απογοητευτείτε από τη διαμονή σας με την eDreams!

Σχεδιάστε το ταξίδι σας