Κλείστε φθηνές πτήσεις προς Μουσκάτ από 15€

Πτήσεις της τελευταίας στιγμής προς Μουσκάτ

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε

Οι τιμές που εμφανίζονται παρακάτω ήταν διαθέσιμες εντός των τελευταίων 3 ημερών για την καθορισμένη περίοδο και δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως η τελική προσφερόμενη τιμή. Σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.
Αθήνα Μουσκάτ
BEST
DEAL
Σάβ, 22 Ιουν ATH - MCT
Τρί, 25 Ιουν MCT - ATH
943€ 873€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Άμπου Ντάμπι Μουσκάτ
BEST
DEAL
Πέμ, 25 Ιουλ AUH - MCT
16€ 15€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Άμπου Ντάμπι Μουσκάτ
BEST
DEAL
Κυρ, 23 Ιουν AUH - MCT
Δευ, 24 Ιουν MCT - AUH
53€ 48€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Αθήνα Μουσκάτ
BEST
DEAL
Δευ, 17 Ιουν ATH - MCT
Τετ, 19 Ιουν MCT - ATH
481€ 463€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Θεσσαλονίκη Μουσκάτ
BEST
DEAL
Δευ, 17 Ιουν SKG - MCT
Πέμ, 20 Ιουν MCT - SKG
724€ 703€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Γένοβα Μουσκάτ
BEST
DEAL
Τρί, 18 Ιουν GOA - MCT
Σάβ, 22 Ιουν MCT - GOA
767€ 707€
Τιμή Prime ανά επιβάτη

Δημοφιλή δρομολόγια πτήσεων προς Μουσκάτ

ATH
Πτήσεις από Αθήνα προς Μουσκάτ
182€ 174€
Τιμή Prime ανά επιβάτη

Πετάξτε προς Μουσκάτ

Μουσκάτ προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Για την ακρίβεια, η πόλη Μουσκάτ είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για Ομάν. Είτε αναζητάτε ένα ταξίδι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, είτε θέλετε να εξερευνήσετε μια νέα πόλη στην Ασία, η πόλη Μουσκάτ είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσετε μερικές ημέρες με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας.

Θέλετε να κλείσετε μια πτήση για Μουσκάτ; Το ταξιδιωτικό μας πρακτορείο συγκρίνει τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρονται από περισσότερες από 660 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Ανακαλύψτε τώρα τις πτήσεις της eDreams.

Κλείστε μια φθηνή πτήση για Μουσκάτ σε Ομάν με την eDreams

Χάρη στο online ταξιδιωτικό πρακτορείο της eDreams, μπορείτε να επισκεφθείτε τον προορισμό των ονείρων σας και να ταξιδέψετε στην καλύτερη τιμή για Μουσκάτ. Ανακαλύψτε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η πόλη Ομάν και κλείστε τώρα αεροπορικά εισιτήρια για Μουσκάτ.

Απλά επιλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για Μουσκάτ. Η μηχανή αναζήτησής μας θα σας προτείνει δεκάδες προσφορές πτήσεων από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Η σύγκριση πτήσεων της eDreams θα σας προσφέρει από προεπιλογή την καλύτερη τιμή, για να διευκολύνει τη διαδικασία κράτησης. Επωφεληθείτε από τις προσφορές πτήσεων και βρείτε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας σε Μουσκάτ!

Αν η τιμή του εισιτηρίου δεν είναι το μοναδικό σας κριτήριο, μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτηση και το φιλτράρισμα των πτήσεων σύμφωνα με τις επιθυμίες σας (εύρος τιμών, με ή χωρίς ενδιάμεση στάση, χαμηλό κόστος ή κανονική αεροπορική εταιρεία κ.λπ...). Είτε πρόκειται για εισιτήριο απλής μετάβασης είτε για ταξίδι μετ' επιστροφής, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Δεν θα απογοητευτείτε από τη διαμονή σας με την eDreams!

Σχεδιάστε το ταξίδι σας