Κάντε κράτηση εισιτηρίων airBaltic από 310 € στην eDreams

Φθηνές τιμές για πτήσεις airBaltic και άλλα δημοφιλή δρομολόγια

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε

VNO
30 Ιουν - 04 Ιουλ
Θεσσαλονίκη Βίλνιους
€422 €396
Τιμή Prime ανά επιβάτη
VNO
30 Ιουν - 06 Ιουλ
Αθήνα Βίλνιους
€499 €477
Τιμή Prime ανά επιβάτη
RIX
30 Ιουν - 04 Ιουλ
Λάρνακα Ρίγα
€516 €506
Τιμή Prime ανά επιβάτη
CPH
01 Ιουλ - 05 Ιουλ
Ηράκλειο Copenhagen
€333 €310
Τιμή Prime ανά επιβάτη
ATH
01 Ιουλ - 04 Ιουλ
Ελσίνκι Αθήνα
€451 €442
Τιμή Prime ανά επιβάτη
SKG
24 Ιουν
Όσλο Θεσσαλονίκη
€358 €347
Τιμή Prime ανά επιβάτη

airBaltic

Πετώντας με τη airBaltic

Σκέφτεστε μια κουραστική μικρή διακοπές; Θέλετε να έχετε την καλύτερη τιμή για τις πτήσεις της airBaltic στον προορισμό σας; Στη συνέχεια, αφήστε το eDreams να σας βοηθήσει! Πηγαίνουν τις ημέρες της περιήγησης στο διαδίκτυο για την καλύτερη προσφορά. Η ισχυρή και γρήγορη μηχανή αναζήτησης μας φιλτράρει μέσω χιλιάδων πτήσεων που προσφέρονται από πάνω από 440 αεροπορικές εταιρείες, ώστε να μην χρειάζεται να! Απλά εισάγετε τους προορισμούς που επιλέξατε και επιλέξτε τις φτηνές πτήσεις της airBaltic με τη διαδρομή και το δρομολόγιο που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Εύκολος!

Εναλλακτικά, εάν είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες ή δεν έχετε αποφασίσει για το πού θα θέλατε να απομακρύνετε ακόμα, πάρτε ένα αποκορύφωμα στις προσφορές πτήσεων της airBaltic διαθέσιμες στη σελίδα. Διαθέτουν τις πιο δημοφιλείς διαδρομές που προσφέρουν οι airBaltic και άλλες κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες. Αφήστε τα eDreams να σας εμπνεύσουν!

Συνεχίστε λοιπόν! Δώστε τη μηχανή αναζήτησής μας και κάντε κράτηση για το επόμενο φτηνό ταξίδι σας στο eDreams. Ευχάριστη περιήγηση !!

Σχεδιάστε το ταξίδι σας