Κάντε κράτηση εισιτηρίων airBaltic από 367 € στην eDreams

Φθηνές Πτήσεις με airBaltic

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε

RIX
10 Μαρ - 13 Μαρ
Λάρνακα Ρίγα
€473
Τιμή ανά επιβάτη
RIX
17 Μαρ
Λάρνακα Ρίγα
€367
Τιμή ανά επιβάτη
RIX
09 Μαρ - 12 Μαρ
Αθήνα Ρίγα
€448
Τιμή ανά επιβάτη
VNO
16 Μαρ - 19 Μαρ
Αθήνα Βίλνιους
€541
Τιμή ανά επιβάτη
RIX
12 Μαρ - 16 Μαρ
Ρόδος Ρίγα
€613
Τιμή ανά επιβάτη
TLL
08 Μαρ - 12 Μαρ
Θεσσαλονίκη Τάλιν
€434
Τιμή ανά επιβάτη

Πετώντας με τη airBaltic

Σκέφτεστε μια κουραστική μικρή διακοπές; Θέλετε να έχετε την καλύτερη τιμή για τις πτήσεις της airBaltic στον προορισμό σας; Στη συνέχεια, αφήστε το eDreams να σας βοηθήσει! Πηγαίνουν τις ημέρες της περιήγησης στο διαδίκτυο για την καλύτερη προσφορά. Η ισχυρή και γρήγορη μηχανή αναζήτησης μας φιλτράρει μέσω χιλιάδων πτήσεων που προσφέρονται από πάνω από 440 αεροπορικές εταιρείες, ώστε να μην χρειάζεται να! Απλά εισάγετε τους προορισμούς που επιλέξατε και επιλέξτε τις φτηνές πτήσεις της airBaltic με τη διαδρομή και το δρομολόγιο που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Εύκολος!

Εναλλακτικά, εάν είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες ή δεν έχετε αποφασίσει για το πού θα θέλατε να απομακρύνετε ακόμα, πάρτε ένα αποκορύφωμα στις προσφορές πτήσεων της airBaltic διαθέσιμες στη σελίδα. Διαθέτουν τις πιο δημοφιλείς διαδρομές που προσφέρουν οι airBaltic και άλλες κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες. Αφήστε τα eDreams να σας εμπνεύσουν!

Συνεχίστε λοιπόν! Δώστε τη μηχανή αναζήτησής μας και κάντε κράτηση για το επόμενο φτηνό ταξίδι σας στο eDreams. Ευχάριστη περιήγηση !!