Κλείστε φθηνές πτήσεις Blue Air

Βαθμολογία Αερογραμμής
Γιατί να κάνετε κράτηση με την eDreams
Έξυπνοι συνδυασμοί πτήσεων
Ασφαλείς κρατήσεις πτήσεων
Εξυπηρέτηση πελατών όλες τις ημέρες και ώρες

Φθηνές Πτήσεις με Blue Air

Λάρνακα
Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Λονδίνο
Λάρνακα → Αθήνα
72€
Απευθείας
Λάρνακα → Θεσσαλονίκη
83€
Απευθείας
Λάρνακα → Λονδίνο
201€
Απευθείας
Λάρνακα → Βουκουρέστι
103€
Απευθείας
Λάρνακα → Ηράκλειο
246€
Απευθείας
Αθήνα → Λάρνακα
72€
Απευθείας
Θεσσαλονίκη → Λάρνακα
62€
Απευθείας
Λονδίνο → Λάρνακα
130€
Απευθείας

Οι τιμές που εμφανίζονται προορίζονται μόνο για δική σας αναφορά. Αντικατοπτρίζουν τις βέλτιστες τιμές που εντόπισαν εντός των τελευταίων 5 ημερών οι μηχανές αναζήτησης που διαθέτουμε. Αντιστοιχούν σε πτήσεις μόνο μετάβασης ή στο ήμισυ της τιμής πτήσεων μετ' επιστροφής για έναν ενήλικα στην τουριστική κατηγορία θέσης, με ημερομηνία αναχώρησης εντός 45 ημερών από την τρέχουσα ημερομηνία. Οι τιμές ενδέχεται να αντιστοιχούν σε πτήσεις σύνδεσης, δευτερεύοντα αεροδρόμια και μη συνήθη ωράρια.

* Η τιμή βασίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης της eDreams για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις επόμενες 365 ημέρες με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία. Η τιμή αντιστοιχεί στο χαμηλότερο διαθέσιμο ναύλο ανα διαδρομή και επιβάτη που μπορεί να βρεθεί στο σύστημα μας

Κριτικές χρηστών σχετικά με τις πτήσεις της Blue Air

Μέσος όρος βαθμολογίας4,2/5
Κριτικές:13

Πέταξα πρώτη φορά με τη blue air, κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο που θα ήθελα να συμπληρώσω, είναι το ότι θα προτιμούσα η πολιτική της εταιρίας, να επιτρέπει μία χειραποσκευή και την προσωπική μας τσάντα. Είναι πιο εύκολο για εμάς. Το κόστος επιβάρυνσης σε περίπτωση δύο τέτοιων χειραποσκευών είναι πολύ μεγάλο.

Ιωάννα
Μέσος όρος βαθμολογίας2,5/5
Κριτικές:2

Η καθυστέρηση στις πτήσεις την εν λόγω εταιρείας είναι πλέον κανόνας. Η συμπεριφορά του προσωπικού εδάφους αλλά και του αεροσκάφους ήταν απαράδεκτη.

Αρης

Ο παρών διαδικτυακός τόπος δημιουργήθηκε απο την eDreams για πληροφόρηση και εμπορική εκμεταλλευση και δε συνδέεται με την αεροπορική εταιρεία

Top