Κλείστε φθηνές πτήσεις προς Entebbe από 170€

Hotel Super Sale ends in
- Ημέρες
- Ώρες
- Λεπτά
- Δευτερόλεπτα

Πτήσεις της τελευταίας στιγμής προς Entebbe

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε

Οι τιμές που εμφανίζονται παρακάτω ήταν διαθέσιμες εντός των τελευταίων 3 ημερών για την καθορισμένη περίοδο και δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως η τελική προσφερόμενη τιμή. Σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.
Θεσσαλονίκη Entebbe
BEST
DEAL
Δευ, 22 Ιουλ SKG - EBB
Παρ, 26 Ιουλ EBB - SKG
1232€ 1160€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Σάρτζα Entebbe
BEST
DEAL
Παρ, 26 Ιουλ SHJ - EBB
182€ 170€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Θεσσαλονίκη Entebbe
BEST
DEAL
Δευ, 22 Ιουλ SKG - EBB
Παρ, 26 Ιουλ EBB - SKG
1145€ 1097€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Αθήνα Entebbe
BEST
DEAL
Τετ, 31 Ιουλ ATH - EBB
Παρ, 02 Αυγ EBB - ATH
1205€ 1133€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Αθήνα Entebbe
BEST
DEAL
Τετ, 31 Ιουλ ATH - EBB
Παρ, 02 Αυγ EBB - ATH
1224€ 1153€
Τιμή Prime ανά επιβάτη

Πετάξτε προς Entebbe

Entebbe προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Για την ακρίβεια, η πόλη Entebbe είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για Ουγκάντα. Είτε αναζητάτε ένα ταξίδι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, είτε θέλετε να εξερευνήσετε μια νέα πόλη στην Αφρική, η πόλη Entebbe είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσετε μερικές ημέρες με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας.

Θέλετε να κλείσετε μια πτήση για Entebbe; Το ταξιδιωτικό μας πρακτορείο συγκρίνει τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρονται από περισσότερες από 660 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Ανακαλύψτε τώρα τις πτήσεις της eDreams.

Κλείστε μια φθηνή πτήση για Entebbe σε Ουγκάντα με την eDreams

Χάρη στο online ταξιδιωτικό πρακτορείο της eDreams, μπορείτε να επισκεφθείτε τον προορισμό των ονείρων σας και να ταξιδέψετε στην καλύτερη τιμή για Entebbe. Ανακαλύψτε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η πόλη Ουγκάντα και κλείστε τώρα αεροπορικά εισιτήρια για Entebbe.

Απλά επιλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για Entebbe. Η μηχανή αναζήτησής μας θα σας προτείνει δεκάδες προσφορές πτήσεων από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Η σύγκριση πτήσεων της eDreams θα σας προσφέρει από προεπιλογή την καλύτερη τιμή, για να διευκολύνει τη διαδικασία κράτησης. Επωφεληθείτε από τις προσφορές πτήσεων και βρείτε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας σε Entebbe!

Αν η τιμή του εισιτηρίου δεν είναι το μοναδικό σας κριτήριο, μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτηση και το φιλτράρισμα των πτήσεων σύμφωνα με τις επιθυμίες σας (εύρος τιμών, με ή χωρίς ενδιάμεση στάση, χαμηλό κόστος ή κανονική αεροπορική εταιρεία κ.λπ...). Είτε πρόκειται για εισιτήριο απλής μετάβασης είτε για ταξίδι μετ' επιστροφής, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Δεν θα απογοητευτείτε από τη διαμονή σας με την eDreams!

Συχνές ερωτήσεις για τις πτήσεις προς Entebbe

Πώς μπορώ να βρω φτηνές πτήσεις προς Entebbe στην eDreams;
Στην eDreams θα βρείτε πτήσεις για Entebbe από 170€. Χάρη στον συνδυασμό διαφόρων τεχνολογιών, αλγορίθμων μηχανικής μάθησης και πραγματικών αναζητήσεων από χρήστες στην πλατφόρμα μας, θα βρείτε διάφορες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σας για το ταξίδι σας προς Entebbe.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας