Κλείστε φθηνές πτήσεις προς Άκκρα από 209€

Πτήσεις της τελευταίας στιγμής προς Άκκρα

Κάντε κράτηση όσο προλαβαίνετε

Οι τιμές που εμφανίζονται παρακάτω ήταν διαθέσιμες εντός των τελευταίων 3 ημερών για την καθορισμένη περίοδο και δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως η τελική προσφερόμενη τιμή. Σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.
Αθήνα Άκκρα
BEST
DEAL
Κυρ, 23 Ιουν ATH - ACC
Πέμ, 27 Ιουν ACC - ATH
856€ 797€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Λάγος Άκκρα
BEST
DEAL
Τετ, 31 Ιουλ LOS - ACC
223€ 209€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Λάγος Άκκρα
BEST
DEAL
Παρ, 28 Ιουν LOS - ACC
Παρ, 28 Ιουν ACC - LOS
534€ 524€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Αθήνα Άκκρα
BEST
DEAL
Δευ, 17 Ιουν ATH - ACC
Παρ, 21 Ιουν ACC - ATH
874€ 848€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Αθήνα Άκκρα
BEST
DEAL
Τρί, 18 Ιουν ATH - ACC
Κυρ, 23 Ιουν ACC - ATH
811€ 788€
Τιμή Prime ανά επιβάτη
Βυρηττός Άκκρα
BEST
DEAL
Σάβ, 22 Ιουν BEY - ACC
Σάβ, 29 Ιουν ACC - BEY
725€ 704€
Τιμή Prime ανά επιβάτη

Πετάξτε προς Άκκρα

Άκκρα προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Για την ακρίβεια, η πόλη Άκκρα είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για Γκάνα. Είτε αναζητάτε ένα ταξίδι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, είτε θέλετε να εξερευνήσετε μια νέα πόλη στην Αφρική, η πόλη Άκκρα είναι ο ιδανικός προορισμός για να περάσετε μερικές ημέρες με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας.

Θέλετε να κλείσετε μια πτήση για Άκκρα; Το ταξιδιωτικό μας πρακτορείο συγκρίνει τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρονται από περισσότερες από 660 αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως. Ανακαλύψτε τώρα τις πτήσεις της eDreams.

Κλείστε μια φθηνή πτήση για Άκκρα σε Γκάνα με την eDreams

Χάρη στο online ταξιδιωτικό πρακτορείο της eDreams, μπορείτε να επισκεφθείτε τον προορισμό των ονείρων σας και να ταξιδέψετε στην καλύτερη τιμή για Άκκρα. Ανακαλύψτε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η πόλη Γκάνα και κλείστε τώρα αεροπορικά εισιτήρια για Άκκρα.

Απλά επιλέξτε το αεροδρόμιο αναχώρησης και τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για Άκκρα. Η μηχανή αναζήτησής μας θα σας προτείνει δεκάδες προσφορές πτήσεων από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Η σύγκριση πτήσεων της eDreams θα σας προσφέρει από προεπιλογή την καλύτερη τιμή, για να διευκολύνει τη διαδικασία κράτησης. Επωφεληθείτε από τις προσφορές πτήσεων και βρείτε την καλύτερη τιμή για το ταξίδι σας σε Άκκρα!

Αν η τιμή του εισιτηρίου δεν είναι το μοναδικό σας κριτήριο, μπορείτε να προσαρμόσετε την αναζήτηση και το φιλτράρισμα των πτήσεων σύμφωνα με τις επιθυμίες σας (εύρος τιμών, με ή χωρίς ενδιάμεση στάση, χαμηλό κόστος ή κανονική αεροπορική εταιρεία κ.λπ...). Είτε πρόκειται για εισιτήριο απλής μετάβασης είτε για ταξίδι μετ' επιστροφής, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Δεν θα απογοητευτείτε από τη διαμονή σας με την eDreams!

Σχεδιάστε το ταξίδι σας