Βρείτε τις φθηνότερες πτήσεις

Hotel Super Sale ends in
- Ημέρες
- Ώρες
- Λεπτά
- Δευτερόλεπτα

Κάντε κράτηση των φθηνότερων πτήσεων με την eDreams

Η αναζήτηση της πτήσης σας

Είτε θέλετε να ταξιδέψετε στο εσωτερικό, είτε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι σε μια πόλη, είτε ένα μακρινό ταξίδι κάπου αλλού, υπάρχει σίγουρα μια φθηνή πτήση για εσάς. Εδώ απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και σας καθοδηγούμε με τον καλύτερο τρόπο για να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στην eDreams.


Η μηχανή αναζήτησής μας

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή αναζήτησης παραπάνω και επιλέξτε την πόλη αναχώρησης, την πόλη προορισμού και τις ημερομηνίες ταξιδιού και κάντε κλικ στην "Αναζήτηση πτήσης". Θα βρείτε προσφορές για φθηνές πτήσεις με κανονικές και χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες προς τον προορισμό της επιλογής σας. Αφού εισαγάγετε τον προορισμό και τις ημερομηνίες, θα μπορείτε να φιλτράρετε με βάση τον χρόνο, τα αεροδρόμια ή ακόμα και τις αεροπορικές εταιρείες, αν έχετε κάποια προτίμηση. Επιπλέον, η "Έξυπνη προσφορά" μας θα εμφανιστεί στην κορυφή της αναζήτησης. Αυτή η προσφορά σάς δείχνει τη διαδρομή σας στη φθηνότερη δυνατή τιμή, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα από την αναζήτηση της πτήσης σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά σαρώνοντας χιλιάδες αεροπορικά δρομολόγια και διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, για να παρακολουθήσουμε τις καλύτερες προσφορές πτήσεων.

Εξοικονόμηση χρημάτων σε πτήσεις

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αν επιλέξετε πτήσεις με επιστροφή σε σύγκριση με τις πτήσεις απλής μετάβασης. Στο πλαίσιο αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε τον "Χαμηλότερο ναύλο" για τις ώρες αναχώρησης και άφιξης, ώστε να δείτε τις πτήσεις στις φθηνότερες ώρες. Επιπλέον, αν κάνετε αναζήτηση νωρίς, θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές για πολλές διαδρομές. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση φθηνών πτήσεων της τελευταίας στιγμής σε πολλούς προορισμούς. Στην ενότητα "Οι καλύτερες προσφορές της ημέρας", μπορείτε να βρείτε τις κορυφαίες προσφορές μας για φθηνές πτήσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε προσφορές πτήσεων σε πιο μακρινές τοποθεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μια τελευταία συμβουλή είναι να κάνετε κράτηση για πτήση + ξενοδοχείο, κάτι που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα στο κατάλυμα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας! Η επιλογή του κατάλληλου χρόνου για την κράτηση ενός φθηνού αεροπορικού εισιτηρίου μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς επηρεάζεται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως το κόστος των καυσίμων, της προσφοράς και της ζήτησης. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, η τιμολόγηση της πτήσης μπορεί να τροποποιηθεί και οι προηγούμενες τιμές μπορεί να εκτοξευτούν ή να μειωθούν σημαντικά. Κατά κανόνα, ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια φθηνή πτήση είναι να κάνετε την κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να έχετε αυξημένες επιλογές όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των πτήσεων. Αυτό ισχύει επίσης κατά την κράτηση του καταλύματός σας. Επομένως, θα πρέπει πάντα να εξετάζετε το ενδεχόμενο αγοράς τόσο του αεροπορικού εισιτηρίου όσο και του ξενοδοχείου σας το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να βρίσκετε τους φθηνότερους ναύλους. Φερθείτε έξυπνα και εξοικονομείστε χρήματα, ώστε να τα ξοδέψετε σε οποιονδήποτε άλλο τύπο δραστηριότητας στον προορισμό σας. Σε περίπτωση που είστε ευέλικτοι και μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ημερομηνία για τις διακοπές σας, είναι επίσης σημαντικό να αποφύγετε τις αργίες και τις σχολικές διακοπές, καθώς οι τιμές τείνουν να είναι πολύ πιο ακριβές σε αυτές τις ημερομηνίες. Επίσης, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οι πτήσεις τα Σαββατοκύριακα (Παρασκευή έως Κυριακή) είναι συνήθως πιο ακριβές από τις πτήσεις τις καθημερινές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τιμολόγησης πτήσεων, υπάρχει ένα ακόμη ενδιαφέρον γεγονός σχετικά με τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια της τελευταίας στιγμής. Αν και, σε γενικές γραμμές, όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα, σε ορισμένες συγκεκριμένες περιπτώσεις, μπορείτε να βρείτε μια καλύτερη προσφορά όσο πιο μακριά ταξιδεύετε. Αν αναλύσουμε την τιμή σε σχέση με την απόσταση, οι πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της τελευταίας στιγμής είναι πιο συμφέρουσες από οικονομική άποψη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μια αυθόρμητη κράτηση. Μερικές φορές, η αυθόρμητη κράτηση μια πτήσης της τελευταίας στιγμής για έναν μακρινό προορισμό μπορεί να είναι φθηνότερη από ό,τι αν κάνατε κράτηση του ίδιου ταξιδιού πολύ νωρίτερα.

Μερικά κόλπα για να βρείτε φθηνές πτήσεις και να εξοικονομήσετε χρήματα στο επόμενο ταξίδι σας

Στην παρακάτω λίστα, παραθέτουμε λεπτομερείς πληροφορίες για τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για να βρίσκετε φθηνές πτήσεις στην eDreams. Δείτε τις προτάσεις μας για να απολαύσετε στο έπακρο τον προγραμματισμό σας χωρίς να θυσιάσετε τον προϋπολογισμό σας.

Αεροπορικά εισιτήρια με χαμηλή τιμή ναύλου, σε περισσότερες από 600 αεροπορικές εταιρείες

Κάντε κράτηση των πτήσεών σας με την eDreams για τις καλύτερες τιμές στις πτήσεις σας. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και κατεβάστε την εφαρμογή eDreams για αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου ή ενοικίαση αυτοκινήτου, για να ολοκληρώσετε το πακέτο διακοπών σας. Αφήστε μας να κάνουμε όλη τη δουλειά! Καθίστε, χαλαρώστε και προετοιμαστείτε για να απολαύσετε τις διακοπές σας, γνωρίζοντας ότι έχετε εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα.

Συχνές ερωτήσεις – Κράτηση φθηνού αεροπορικού εισιτηρίου με την eDreams

Πώς μπορώ να βρω τις φθηνότερες πτήσεις;
Χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της eDreams, μπορείτε να αναζητήσετε τους φθηνότερους αεροπορικούς ναύλους από όλες τις αεροπορικές εταιρείες πλήρους εξυπηρέτησης και χαμηλού κόστους σε όλο τον κόσμο. Είτε ψάχνετε για μια απόδραση μεγάλης διάρκειας, είτε ένα σύντομο διάλειμμα για το Σαββατοκύριακο, είτε για οικογενειακές διακοπές, σας εγγυόμαστε τις χαμηλότερες τιμές online.
Ποιες είναι οι φθηνότερες μέρες για να ταξιδέψω;
Οι φθηνότερες ημέρες για να ταξιδέψετε είναι συνήθως οι καθημερινές. Από τη Δευτέρα ως την Πέμπτη, οι τιμές είναι γενικά πιο οικονομικές σε σχέση με τις πτήσεις το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, αν δεν χρειάζεται να αναχωρήσετε την Παρασκευή και να επιστρέψετε την Κυριακή, επιλέγοντας διαφορετικές ημέρες θα επωφεληθείτε από καλύτερους ναύλους και λιγότερους επιβάτες στο αεροπλάνο.
Ποια μέρα της εβδομάδας είναι καλύτερη για να αγοράσω φθηνές πτήσεις;
Σύμφωνα με εσωτερικά στοιχεία, η Κυριακή είναι η φθηνότερη ημέρα της εβδομάδας για να κάνετε κράτηση πτήσης. Για άλλη μια φορά, λάβετε υπόψη ότι τόσο ο προορισμός όσο και η αναμενόμενη ζήτηση παίζουν σημαντικό ρόλο στην τιμολόγηση των πτήσεων.
Πότε είναι ο καλύτερος μήνας για να κλείσω μια φθηνή πτήση;
Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, ο καλύτερος μήνας για να κάνετε κράτηση μιας οικονομικής πτήσης είναι ο Ιανουάριος. Ωστόσο, φυσικά, λάβετε υπόψη όλους τους άλλους παράγοντες, όπως η εποχικότητα, οι που μπορεί να επηρεάσουν αυτήν την τάση.
Πόσο καιρό πριν θα πρέπει να κάνω κράτηση για μια πτήση, για να πετύχω την καλύτερη προσφορά;
Η καλύτερη περίοδος για να βρείτε τη φθηνότερη προσφορά είναι 31-43 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η ιδανική περίοδος κράτησης επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον προορισμό σας και τις περιόδους του χρόνου, όπως είναι οι σχολικές διακοπές.
Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για φθηνές πτήσεις;
Η επίσημη εφαρμογή eDreams είναι η νούμερο 1 εφαρμογή ταξιδιών στον κόσμο. Ειδοποιήσεις ταξιδιών, check-in, σαρωτής χειραποσκευής, παρακολούθηση πτήσεων, εκπτωτικοί κωδικοί και περισσότερες επιλογές ταξιδιών από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.
Γιατί οι πτήσεις είναι φθηνότερες στην eDreams;
Η πρωτοποριακή τεχνολογική λύση και το ευρύ φάσμα πτήσεων από περισσότερες από 665 αεροπορικές εταιρείες εγγυώνται τους χαμηλότερους αεροπορικούς ναύλους στην eDreams. Επιπλέον, αν συμμετέχετε στη συνδρομητική υπηρεσία eDreams Prime, μπορείτε να επωφεληθείτε από αποκλειστικές εκπτώσεις σε όλες τις πτήσεις σας.
Πώς μπορώ να βρω προσφορές πτήσεων την τελευταία στιγμή;
Χάρη στον στόλο των αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζονται με την eDreams, τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να βρείτε φθηνές πτήσεις την τελευταία στιγμή. Οι μηχανές αναζήτησής μας συγκρίνουν χιλιάδες προσφορές πτήσεων την τελευταία στιγμή, εμφανίζοντας αμέτρητες επιλογές με ένα απλό κλικ.
Πού μπορώ να βρω φθηνές πτήσεις χαμηλού κόστους;
Για να επωφεληθείτε από τους φθηνότερους ναύλους των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τις πτήσεις χαμηλού κόστους. Είτε σχεδιάζετε τις οικογενειακές σας διακοπές, είτε μια απλή απόδραση το Σαββατοκύριακο, έχουμε τις καλύτερες προσφορές από αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις χαμηλού κόστους.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας